Gevangeniseiland Brussel

Wat heeft Prison Island te bieden?

Image illustrant une activité éducative pour écoles et ASBL chez Prison Island.

Avontuur voor iedereen!

Image illustrant une activité éducative pour écoles et ASBL chez Prison Island.

Van degepersonaliseerde aanbieding voor speciale evenementen (verjaardagen, vrijgezellenfeesten, teambuilding) en voor de groepen (bedrijven, scholen en verenigingen), tot standaardaanbiedingen voor een tijd met vrienden of familiePrison Island biedt een een breed scala aan activiteiten om te voldoen aan alle behoeften, alle leeftijden en alle niveaus.

Uitgerust met 32 meeslepende kamersPrison Island voert je mee naar een meeslepend universum waar elke uitdaging een kans is om teamcohesie versterken en herinneringen creëren duurzaam. Het avontuur neemt verschillende vormen aan: het oplossen van de complexe raadsels van Gevangeniseilanden reis door de speelhal minigolf of ga de muzikale uitdagingen aan van blinde test. Elke activiteit is ontworpen om een unieke ervaring te bieden die is afgestemd op jouw voorkeuren.

Immusieve ruimtes verkennen

salle immersive unique de Prison Island

De meeslepende kamers op Prison Island zijn ontworpen om deelnemers mee te nemen in een een boeiende en intrigerende wereld. Elk van deze kamers is zorgvuldig ontworpen om een unieke sfeer te creëren, waar de puzzels en uitdagingen tot leven komen.

Elk detail, van het authentieke decor tot de interactieve elementen, is zorgvuldig uitgedacht om spelers onder te dompelen in een authentieke, authentieke wereld. ongeëvenaarde meeslepende ervaring. Stel je voor dat je de donkere labyrintische gangen van een fictieve gevangenis verkent, waar elke deur de weg opent naar nieuwe uitdagingen en puzzels die je moet oplossen. Of misschien navigeer je wel door raadselachtige landschappen, waar elk hoekje en gaatje een geheim verbergt dat ontdekt moet worden.

In deze omgevingen, al je zintuigen op scherp. Je kunt de voelbare spanning bijna voelen terwijl je door complexe puzzels en stimulerende uitdagingen navigeert. Elk element, van het geluid van krakende deuren tot het gevoel van verborgen aanwijzingen, draagt bij aan een complete zintuiglijke ervaring die de verbeelding voedt en aanzet tot verkennen.

salle immersive unique de Prison Island
l'univers captivant des salles immersives de Prison Island. Chaque détail est pensé pour créer une expérience sensorielle complète et immersive

Groepsavontuur

l'univers captivant des salles immersives de Prison Island. Chaque détail est pensé pour créer une expérience sensorielle complète et immersive

Gevangeniseiland biedt speciale aanbiedingen voor groepeninclusief Activiteiten op maat om aan de specifieke behoeften van elk team te voldoen.

Met de optie van teambuilding op maatDit is een ideale kans voor bedrijven om hun teamgeest versterken in een dynamische en stimulerende omgeving. Activiteiten zijn zorgvuldig ontworpen om samenwerking aanmoedigen, communicatie verbeteren en vertrouwen ontwikkelen tussen teamleden.

Voor de schoolreisjes en verenigingsevenementenGevangeniseiland biedt educatieve en vermakelijke ervaringen. De activiteiten zijn bedoeld om reflectie stimuleren, teamwerk aanmoedigen en ontwikkelen van sleutelvaardigheden zoals probleemoplossing en besluitvorming. Deze ervaringen laten ook blijvende herinneringen achter en versterken de sociale banden tussen deelnemers.

Speciale evenementen vieren

Un moment de joie et de célébration lors d'une fête d'anniversaire à Prison Island, entouré d'amis et d'énigmes captivantes.
Prison Island is de perfecte plek voor om alle speciale momenten in het leven te markeren. Of het nu is om te vieren verjaardageen een vrijgezellenfeest, of versterk de banden tijdens een teambuilding.Ons toegewijde team zorgt voor elk detail zodat je evenement onvergetelijk wordt.

We begrijpen het belang van elke gelegenheid en daarom werken we met je samen om uw evenement afstemmen op uw behoeften en voorkeuren. Van het inrichten van de ruimte tot het organiseren van de activiteiten, wij zorgen ervoor dat elk element de sfeer weergeeft die je wilt creëren.

Of het nu gaat om een bruisend feest of een meer intieme viering, ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij en je gasten zich speciaal en gewaardeerd voelen. Je kunt op ons rekenen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren waar gelachen en herinneringen gemaakt worden.

Un moment de joie et de célébration lors d'une fête d'anniversaire à Prison Island, entouré d'amis et d'énigmes captivantes.