Duur

1u - 1u30

Prijzen

24€- 27€ / per persoon

Minimum aantal deelnemers

Duur

1u - 1u30

Prijzen

24€- 27€ / per persoon

Vier je verjaardag bij PRISON-island!

Vier een onvergetelijke verjaardag in Prison Island Brussels!

Bij Prison Island dagen we niet alleen je vaardigheden en teamgeest uit, we bieden ook een unieke manier om de verjaardagen van je kinderen te vieren. Stel je een verjaardagsfeestje voor waar plezier, avontuur en spannende puzzels samenkomen om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Anniversaire Prison Island

Waarom Prison Island kiezen voor een verjaardagsfeestje?


  • Unieke ervaring : Bied je jarige kind een buitengewone ervaring. Onze mysterieuze kamers en gevarieerde uitdagingen staan garant voor een onvergetelijke verjaardag.

  • Avontuur voor iedereen Van de jongste ontdekkingsreizigers tot onverschrokken tieners, Prison Island biedt uitdagingen voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

  • Kant-en-klaar verjaardagsfeest Wij zorgen voor de organisatie van je verjaardagsfeest, van de reservering tot de aankleding. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen en genieten van het evenement.

  • Gratis drankje Om de dag nog specialer te maken, bieden we het jarige kind een drankje aan (op vertoon van hun ID-kaart).

  • Blijvende herinneringen De avonturen die je met ons beleeft, zullen voor iedereen blijvende herinneringen achterlaten.

Of je kind nu van avontuur houdt, van mysteries houdt of gewoon op zoek is naar nieuwe en spannende ervaringen, Prison Island is de perfecte plek om zijn of haar verjaardag te vieren. Boek nu en maak je klaar voor een dag vol spanning, uitdagingen en onvergetelijke vieringen!

Anniversaire Prison Island

andere evenementen om te vieren

salle immersive Prison Island activité

EVG / EVF

Verzamel je vrienden en maak je klaar voor een spannend avontuur op Prison Island.
  • leeftijden 6
  • 1h30
meer informatie